تبلیغات


تبلیغات

درج آگهی رایگان

سفر به شمال ایران با این غذای معروف شمالی

کد خبر: ۴۵۵۰۶۹

۷۷۶  بازدید

امروز با غذایی کاملا شمالی با ما همراه باشید. خورش شوید آلو با مرغابی، یکی از غذاهای معروف شمالی هاست که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: امروز با غذایی کاملا شمالی با ما همراه باشید. خورش شوید آلو با مرغابی، یکی از غذاهای معروف شمالی هاست که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:


مرغابی (كوچك) 1 عدد آلوچه (خشك و ترش) 300 گرم شوید (خشك) 2 تا 3 قاشق غذاخوری آلو (خورشتی) 250 گرم آبغوره 1 پیمانه تخم مرغ 2 تا 3 عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه خورش شوید آلو 

طرز تهیه:

1-ابتدا مرغابی را پاك كرده و به قطعات مناسب تقسیم كنید و آن را شسته نمك زده و كنار می‌گذارید. سپس آلوچه خشك و آلو خورشتی را جداگانه یك ساعت قبل با آب سرد میشویید. مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ می‌كنید. سپس آلوچه خشك را در آن ریخته كمی تفت می‌دهید و 2 تا 3 لیوان آب و آبغوره به آن اضافه می‌كنید و روی حرارت ملایم می‌گذارید تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن می‌ریزید وقتی آلو نیم پز شد شوید خشك را به آن اضافه می كنید.

2-ترشی و نمك آن را می چشید، اگر كم ترشی بود مقداری آبغوره و نمك به آن اضافه كنید و با حرارت ملایم آن را می‌پزید. . تخم‌مرغ ها را در ظرفی می‌شكنید با چنگال هم می‌زنید و درون خورش می‌ریزید وقتی تخم‌مرغ ها پخت و خورش به روغن افتاد آماده است.

نكات:

1-اصولاً این خورش از خورش‌های ترش است البته می‌توانید 1 تا 2 قاشق شكر هم به آن اضافه كنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.

2-این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.

3-در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده كنید.

پیشنهاد میشه بخونید : برای نمایش تمام مطالب مرتبط با عنوان «سفر به شمال ایران با این غذای معروف شمالی» اینجا کلیک کنید.

شفاف سازی:
خبر فوق در سایت منتشر شده و صرفا در این سایت باز نشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار