تبلیغات


تبلیغات

درج آگهی رایگان

غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج

کد خبر: ۴۵۱۸۵۹

۱۴۱۰  بازدید

خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.

ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.

مواد لازم:

روغن به میزان لازم گردو 400 گرم اسفناج 1 كیلو گوشت (خورشتی) نیم كیلو رب انار 1 لیوان پیاز 1 عدد نمك به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه خورش گردو اسفناج

طرز تهیه:


1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.


2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.

پیشنهاد میشه بخونید : برای نمایش تمام مطالب مرتبط با عنوان «غذای محلی دامغان؛ خورش گردو اسفناج» اینجا کلیک کنید.

شفاف سازی:
خبر فوق در سایت منتشر شده و صرفا در این سایت باز نشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار