تبلیغات


تبلیغات

درج آگهی رایگان

طرز تهیه خورش کدو و گردو

خورش کدو و گردو

خورش کدو و گردو غذای محلی شهر دامغان سمنان است که خورش گردو دامغانی نیز نامیده می شود.

مواد لازم برای خورش کدو و گردو

گردو 300 گرم

گوشت مغز ران گوسفند 500 گرم

پیاز 1 عدد (یا 2 قاشق پیاز داغ)

کدو حلوایی 500 گرم پوست کنده

روغن کنولا 5 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

خورش کدو و گردو

طرز تهیه خورش کدو و گردو 

مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید. گوشت را همراه باپیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید. مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد. برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت 1 قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید. کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتی متر برش دهید یا قالب بزنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خورش بریزید تا مزه ها کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد. بنا به ذائقهٔ خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. خورش را همراه پلو سرو کنید. این غذا مخصوص شهر دامغان است.

نکات تکمیلی در مورد خورش کدو

خورش کدو جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش کدو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش کدو و گردو

10 دسامبر 2016

پیشنهاد میشه بخونید : برای نمایش تمام مطالب مرتبط با عنوان «طرز تهیه خورش کدو و گردو» اینجا کلیک کنید.

شفاف سازی:
خبر فوق در سایت منتشر شده و صرفا در این سایت باز نشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار